Om Sports Bay

Hos Sports-Bay.dk inspirerer vi sportsudøveren til nye valg indenfor sportsudstyr og sikrer dem den bedste pris på deres udstyr. Gennem anbefalinger sikrer vi vores partnere god eksponering på tværs af brands og kategorier.

Personer

Casper, sportsfreak

Mit navn er Casper, og jeg kan nok betegnes, som værende den ultimative sportsnørd! Jeg har en stor interesse for springgymnastik og vi har... Læs mere

Anders T, personlig træner

Mit navn er Anders og jeg har været personlig træner siden 2015. Jeg har styrketrænet siden jeg var 19 og det er en stor del af min... Læs mere

Hvem står bag Sports Bay?

Sports Bay er en del af det digitale mediehus, Candyfloss Collective. Vi er en dansk virksomhed fra Gentofte.

Candyfloss Collective ApS
Kærmindevej 34
DK-2820 Gentofte
CVR: DK35855599
kontakt@candyfloss.dk

Produktanmeldelser, samarbejder m.m.

Vores mål er at hjælpe vores besøgende til at træffe bedre valg med udgangspunkt i vores anmeldelser og fremsatte anbefalinger. Sports Bay's omfattende arbejde med indhold har fundet publikum udover den traditionelle 1:1 læsning her på siden. Vores samarbejdspartnere linker til vores indhold, som validator og omtale af deres produkt.

Send os en email hvis du har ideer til hvordan vi kan samarbejde. Vi vil meget gerne høre fra dig.

NB. Hvis I sender os produkter til test og anmeldelse bedes I vedlægge jeres kontaktinformationer så vi kan tage kontakt hvis aktuelt. Vedlæg frankeret returkuvert, hvis materiale ønskes returneret.