Bedste BERG Trampolin: Sådan vælger I den rigtige trampolin til haven!

Bedste BERG Trampolin: Sådan vælger I den rigtige trampolin til haven!

🥇Dagens tilbud på berg trampolin

"Berg Sikkerhedsnet Comfort 330 er et sikkerhedsnet, der passer til Berg Favorit Inground 330 trampolinen."

1499 kr.
4499 kr.

BERG trampoliner

Alle forældre ønsker deres børn det absolut bedste af det bedste. At se sine børn hygge sig og have det sjovt, går lige i hjertet. De fleste børn elsker at være udenfor, særligt når vejret er godt, er det fedt at kunne brænde en masse krudt af og have det sjovt på for eksempel en trampolin.

En trampolin er efterhånden blevet fast inventar hos langt de fleste børnefamilier, som har en have – men der er forskel på markedets mange trampoliner.

Når du vælger en BERG trampolin, er du garanteret god kvalitet og sikkerhed, der er i top. Berg trampoliner er suveræne havetrampoliner, som har de højeste sikkerheds- og kvalitetsstandarder. Du kan derfor med ro i sindet lade dine børn boltre sig i haven uden de store bekymringer.

Der er flere ting, som du skal have styr på, når du skal vælge den bedste trampolin til hjemme brug. Du kan her finde inspiration og svar på nogle af dine spørgsmål, som der kan hjælpe dig med at træffe de bedst mulige valg til dig og dine ønsker og behov til en havetrampolin.

Gå ikke på kompromis med kvalitet og sikkerhed

Der er mange ting at tage stilling til, når du skal investere i en trampolin. Blandt andet er kvalitet og sikkerhed ofte nogle af de ting, der skal overvejes mest.

Ved køb af Berg trampoliner går du ikke forkert i byen, når det kommer til kvalitet og sikkerhed. Alle trampoliner er produceret i kvalitetsmaterialer, der vil give dig mange års fornøjelse. Alle dele er nøje udvalgt for at sikre dig, at du får en trampolin, der er lavet af de mest slidstærke materialer, der findes på markedet.

Dette tæller blandt andet det dækkende materiale, der sikrer, at dit barn ikke falder ned mellem trampolinens fjedre samt de tykke og holdbare stålrammer, som sikrer, at trampolinen ikke falder sammen, når du eller dit barn hopper på trampolinen.

Alle fjedre i Berg trampoliner er elastiske og smidige og påført med et tykt lag af zink, hvilket gør metallet rustfri. Du er derfor garanteret en trampolin, der kan holde sæson efter sæson – selv under de hårdeste danske vejrforhold.

Berg havetrampoliner

At hoppe på trampolin er ikke bare underholdende. Det gavner også din krop, da næsten alle muskler bliver trænet. Ved at vælge en Berg havetrampolin findes der flere typer – både modeller på ben og modeller til nedgravning, som er de to mest almindelige trampolintyper. Der er fordele og ulemper ved begge typer, så om du skal vælge den ene eller den anden type trampolin, afhænger af dine personlige præferencer.

Berg trampoliner på ben

I langt de fleste tilfælde betragtes trampoliner på ben som de mest almindelige, da det er denne type trampoliner, der findes i de fleste haver. Det er trampoliner, der er udstyret med ben, og som er nemme og hurtige at sætte op.

Berg trampoliner på ben findes i mange størrelser og former. Du skal dog være opmærksom på, at de fylder meget rent visuelt, da de er udstyret med ben, hvilket også gør, at faldhøjden er stor.

Berg trampoliner til nedgravning

Vil du gerne have en trampolin i haven, som ikke er al for iøjnefaldende og klodset, så er en Berg trampolin til nedgravning et godt bud. Trampoliner til nedgravning er særdeles populære blandt danskerne. Flere og flere forbrugere er begyndt at investere i nedgravede trampoliner. Der findes mange forskellige modeller, men se efter modellerne fra Berg hvis du vil have den bedste nedgravet trampolin.

Berg trampoliner til nedgravning er besværlige at sætte op i forhold til modellerne på ben. Men du kan til gengæld glæde dig over, at denne løsning er både moderne og sikker.

Hvorfor vælge en Berg trampolin?

Berg har mere end 30 års erfaring med udvikling og salg indenfor redskaber til udendørs leg – heriblandt de velkendte og bedste udendørs trampoliner. Deres team sørger konstant for at forbedre alle deres produkter og udvikle nye. Alt sammen med stor fokus på kvalitet, sikkerhed, design og brugervenlighed.

Alle Berg produkterne bliver testet grundigt igennem og trampolinerne bliver udsat for ekstreme forhold for at teste både kvalitet og holdbarhed. For eksempel bliver trampolinerne testet med en vægt mellem 250-600 kg. alt afhængig af trampolinens størrelse. Dette er med til at sikre dig den højeste trampolinsikkerhed. Alle trampoliner fra Berg er certificerede i henhold til europæiske standarder og lovgivning.

Berg havetrampoliner udmærker sig gennem den høje grad af sikkerhed og holdbarhed, derudover byder alle modellerne også på mange lækre detaljer og flotte designs.

Berg trampoliner modeloverblik

Berg trampoliner er med god grund de mest populære trampoliner, der er på markedet. Trampolinerne er lavet i en rigtig god kvalitet og med en høj sikkerhed, hvilket giver dig og dine børn mange års hoppeglæde.

Du kan læse mere om de mange Berg modeller her:

Berg Favorit

Berg Favorit er en rigtig god og populær begynder trampolin som kan benyttes af hele familien. Favorit giver dig en skøn hoppeoplevelse med masser af spring for pengene. Denne trampolin er udviklet med stor omhu, så både børn og voksne kan hoppe sikkert rundt. BERG Favorit trampolin vil give dig mange års hoppeglæde.

Ved at vælge Favorit trampolinen får du god værdi for pengene i forhold til sikkerhed, holdbarhed og pris.

Til modellerne med ben medfølger altid et sikkerhedsnet, så dine børn kan hoppe nemt og sikkert.

Favoritmodellerne fås i størrelser fra 2,7 til 4,3 meter i diameter.

Berg Champion

Berg Champion er en prisvindende trampolin med ekstra høj sikkerhed, der i årevis har glædet både store og små. Her er der tale om en mellemstor trampolin, som matcher det gennemsnitlige budget. Trampolinen hører til blandt danskernes favoritter, så den kan måske også være noget for dig.

Det medfølgende sikkerhedsnet på 1,8 meter er med til at øge sikkerheden, så de fleste faldulykker effektivt forebygges.

Berg Champion fås i størrelser fra 3,3 til 4,3 meter i diameter.

Berg Elite

Vil du have den allerbedste trampolin i meget høj kvalitet, så skal du satse på en BERG Elite model. Med en beskyttelseskant og et udseende der ikke falmer, er Berg Elite helt unik. Den er robust og fremstillet af de bedste og stærkeste materialer på markedet.

Berg Elite er den bedste havetrampolin som kan bruges både privat eller kommercielt. Som resten af den ultimative havetrampolin er det medfølgende sikkerhedsnet ligeledes af robust kvalitet.

Berg Elite fås i størrelser fra 3,3 til 4,3 meter i diameter.

Berg Grand Favorit

Berg Grand Favorit er en fantastisk og prisvindende havetrampolin til hele familien. Hvad angår kvalitet og popularitet ligger denne model i den absolut høje ende. Den ovale form gør den fordelagtig at bruge til springgymnastik.

Berg InGround

InGround havetrampolinerne fra Berg ser særdeles populære. De fylder ikke meget i haven, da de skal graves ned i jorden. BERG Inground er et godt valg af trampolin til nedgravning. Da den graves ned i haven, er et eventuelt fald ikke lige så voldsomt, som var det en trampolin på ben.

Berg InGround fås i størrelser fra 3,3 til 4,3 meter i diameter.

Berg Talent

Berg Talent er en meget populær trampolin, som meget vel kan opfylde alle dine ønsker og krav. Denne trampolin vil du finde særligt interessant, hvis du er på udkig efter en trampolin til en mindre have.

Berg Talent er en lidt mindre havetrampolin, som fås til en meget overkommelig pris. Den er især egnet til mindre børn, som vil elske at hoppe og tumle rundt på en trampolin. BERG Talent fås i både almindelig model på ben eller til nedgravning og i størrelser fra 1,8 til 3 meter i diameter.

Berg EazyFit

Ber EazyFit er en firkantet havetrampolin i et smart design, som gør det nemmere at øve mere avancerede springteknikker. Det rektangulære design gør, at arealet føles markant større, og du kan derved udnytte pladsen på både trampolin og i haven.

EazyFit er særdeles robust og velegnet til både store og små.

Berg FlatGround

Ønsker du dig en diskret trampolinløsning i haven, så er BERG Flatground det perfekte valg. Den graves nemlig ned til samme niveau som resten af haven, så den derved ikke rager op over græsplænen. Det betyder, at den ikke rager op over græsset, men i stedet er i samme højde. Dette øger ikke mindst sikkerheden og begrænser risikoen for faldulykker, men det gør det også nemmere for mindre børn at stige af og på.

Berg FlatGround fås i størrelser fra 3,3 til 4,3 meter i diameter.

Forskellen på Berg trampoliner og discountmodellerne

Om du skal købe en billig eller en dyrere trampolinmodel, er også en af de mange ting, som der skal tages stilling til, når du skal ud og købe en trampolin til haven. Berg trampoliner er ikke de billigste modeller på markedet, men de er derimod nogle af de absolut bedste. Og er du typen der ikke går på kompromis med pris og kvalitet, så er det helt sikkert en af de mange trampoliner fra Berg, som du skal kigge nærmere på.

Ved at købe en af de billigere discounttrampoliner får du en model, der ikke er tilstrækkeligt galvaniseret, hvilket ofte resulterer i, at trampolinrammen forholdsvis hurtigt ruster i svejsningerne, og rusten kan ende med at svejsningerne knækker. Hoppedugen har også nemmere ved at flække eller blive slidt op. Med det ret så hårde og skiftende vejr som vi har i Danmark, vil de billigere trampoliner som disse, derfor ofte kun vare en enkelt sæson.

Ved at købe en trampolin fra Berg får du en model, der vil holde til massevis af timers sjov og leg i mange sæsoner.

Gode grunde til at du ikke skal købe en billig trampolin

En trampolin skal betragtes som et idrætsredskab, hvor der trygt og godt skal være mulighed for at udføre store fysiske udfoldelser. Høje spring og intens leg stiller især høje krav til trampolinens styrke. Og flere af de billige trampoliner opfylder ikke de basale sikkerheds- og holdbarhedskrav. Dette kan medføre nogle uheldige ulykker, som du kan forebygge ved at købe en ordentlig trampolin i god kvalitet samt fra starten indføre nogle klare regler for brugen af den.

Derfor skal du ikke købe en billig trampolin:

 • Dårlig sikkerhed ved for eksempel kanten hvor fødderne kan komme i klemme.
 • Dårlig konstruktion som ofte ses ved svejsningerne.
 • Ingen eller mangelfuld vejrbeskyttelse.
 • Ikke mulighed for tilkøb af reservedele.

Kræver en Berg trampolin vedligeholdelse?

Alle trampoliner kræver vedligeholdelse – dog nogle mere end andre. Når du køber en Berg trampolin undgår du heller ikke helt vedligeholdelse, men du har dog mulighed for at købe ekstra reservedele til Berg trampoliner, hvis den behøver vedligeholdelse. Dette har du oftest ikke mulighed for, hvis du vælger at købe en discounttrampolin. Hvis en fjeder eller dug går i stykker på din trampolin, så behøver du derfor ikke at smide hele trampolinen ud, da der findes masser af reservedele til alle trampolinmodeller fra Berg.

Skal der sikkerhedsnet på din trampolin?

Hopper du alene på en rund trampolin, så er det stort set umuligt at ryge af, fordi du hele tiden trækkes ind mod midten af trampolinen. Hopper man derimod 2, 3 eller flere ad gangen, så øges risikoen markant for at støde sammen og bringe trampolinen i ubalance. Mange mindre børn synes, at det er lige så sjovt at lege på trampolinen, som det er at hoppe. Man jager hinanden rundt og leger forskellige lege. I disse tilfælde er sikkerhedsnettet særdeles vigtigt, da risikoen for at ryge af er ekstra stor.

Ved at have et sikkerhedsnet på din trampolin, er der også flere muligheder for, hvad børnene kan lave på trampolinen. Mange kan godt lide at spille forskellige boldspil, samtidig med at de hopper. Ved at have et sikkerhedsnet monteret, holdes bolden oppe på trampolinen, og det bliver derfor ganske enkelt både nemmere og mere sikkert med et sikkerhedsnet.

Hvad er der af garanti på trampoliner fra Berg?

Berg trampoliner er af enestående kvalitet, og du er med garanti sikret mange års sjov og leg på din kommende trampolin. Netop af den årsag udsteder Berg to former for garantier på alle deres trampoliner.

For en Berg Favorit er der følgende garantier:

 • Ramme: 5 år
 • Fjedre: 2 år
 • Hoppemåtte: 2 år

For en BERG Champion er der disse garantier:

 • Ramme: 10 år
 • Fjedre: 5 år
 • Hoppemåtte: 2 år

Sikkerhedsnet, rammenet og diverse tilbehør leveres med 1 års garanti. Løsdele, som er modtagelige for slitage og påvirkninger på grund af vejret, er ikke dækket af garantien.

Er en trampolin kun for børn?

Svaret er kort og godt nej! En trampolin er ikke kun for børn, men også for voksne. Trampolinen er ikke bare til leg og sjov, men den er også med til at træne din kondition, styrke og smidighed. Ved at benytte en trampolin er den med til at hæve din puls og derigennem styrke dit helbred, samtidig med at det stadig er sjovt.

Trampoliner er for mennesker i alle aldre, og den vil med sikkerhed være meget populær, når I får familie og venner på besøg.

Få et aktivt og sundere liv med en trampolin i haven

Er du også træt af, at dit barn tilbringer for meget tid foran computer, tv og iPad? En Berg trampolin kan være genvejen til et aktivt liv. Ikke blot for dit barn men også for resten af familien. Trampolinen vil give jer mange sjove og underholdende timer sammen, og I vil samtidig få masser af motion – det er ren win win.

Ved at købe en Berg trampolin får du masser af kvalitets- og sikkerhedsmæssige fordele. Men en af de helt store grunde til at investere i en af de populære trampoliner er, at du og dine børn får masser af sjove udendørs timer sammen, samtidig med at I får et aktivt og sundere liv ved at hoppe rundt på en havetrampolin.

Brug en Berg trampolin lige som I vil. Lav konkurrencer om hvem der kan hoppe højest eller lave det mest udfordrende spring. Eller hvad med at nyde en eftermiddagslur i lækkert solskinsvejr på trampolinen?

En Berg trampolin til mange timers sjov

Stort set alle børn (og også mange voksne) nyder at hoppe på trampolin. Heldigvis er man aldrig for lille til at lege eller hoppe på trampolin. En havetrampolin er derfor en rigtig god investering. Børnene kan hygge sig og have det sjovt i rigtig mange timer ad gangen på en trampolin – både alene og sammen med søskende og venner. Med en god trampolin får man samtidig både motion og en masse frisk luft.

Børn har brug for at røre sig for at de ind imellem også kan sidde stille. Derfor er trampoliner blevet populære at have rundt omkring i de danske haver. Og trampoliner fortsætter med at blive populære blandt både børn, unge og voksne.

Ved at investere i en Berg trampolin får du kvalitet og sikkerhed for alle pengene.

Rigtig god jagt på dit trampolinindkøb!

FAQ - ofte stillede spørgsmål om BERG trampoliner

BERG har mere end 30 års erfaring med udvikling og salg af redskaber til udendørs leg. Nuværende produkter udvikles og forbedres løbende samt der kommer nye til i en lind strøm. Den røde tråd i samtlige produkter fra BERG er sikkerhed, design, kvalitet og ikke mindst brugervenlighed.

BERG trampoliner er grundigt testet og udsat for ekstreme forhold ifm. test af kvalitet og holdbarhed. En spændende oplysning her vil være, at deres trampoliner er testet med en ‘hoppende vægt’ på mellem 250 - 600 kg alt efter størrelsen der er testet. Denne test sikrer højeste sikkerhed og at produktet lever op til deres egne krav.

Produkterne fra BERG er selvfølgelig certificerede iht. europæiske standarder og lovgivning.

Forskellen på de enkelte BERG trampoliner ligger primært i størrelsen. Altså diameteren på trampolinen. Herudover kan der være forskel på:

 • Beskyttelseskantens UV-bestandighed, UV-3 til UV-10
 • Beskyttelseskantens bredde, 290mm til 400mm
 • Hoppedugens modstand, mindre modstand gir’ et højere hop
 • Fjedrene, korte/lange og vinklen de er monteret i
 • Ramme, galvaniseret evt. med sort finish

Trampolinen må ikke stå for tæt på en mur, hæk eller buskads da det øger risikoen for skader gevaldigt. Til trods for at BERG trampoliner er udstyret med et sikkerhedsnet kan det gå galt. Man bør derfor altid holde minimum 1,5 - 2 meters afstand mellem trampolin og det nærmeste faste element.

Til trampolin tricks bør som minimum vælge en BERG Champion model. De har en god affjedring og giver det perfekte afsæt for et godt hop der kan blive til et flot hop. AirFlow hoppedugen sikrer lige så et godt udgangspunkt for det perfekte hop.

BERG trampoliner er af højeste kvalitet. Man kan dog ikke undgå almindeligt slid af vind og vejr samt almindeligt brug. Du kan dog forlænge trampolinens levetid med et par simple tips:

 1. Hop aldrig på trampolinen med fodtøj af nogen art. Det mindsker risikoen for huller i hoppedugen og kantpolstringen markant. Det skyldes ofte små sten der sidder under skoene når hoppedug og kantpolstring skal skiftes.
 2. Et BERG trampolin cover er en god idé hvis trampolinen står ude året rundt eller er placeret under et træ. Hvis der falder tung sne bør man også skovle denne af trampolinens cover for og undgå unødvendig belastning og udstrækning af fjedrene.
 3. Vil du vaske hoppedugen, kantpolstringen eller måske rammen? I så fald brug en opvredet klud med lunkent vand. Undgå alle rengøringsmidler på hoppedug og kantpolstring.
 4. Har du en fritstående BERG trampolin på ben anbefales et BERG forankringssæt. Det sikrer trampolinen mod løft under kraftig blæst.
 5. Overstig aldrig den af BERGs anbefale maks vægtbelastning. Vægtbelastningen varierer fra model til model - så undersøg maks vægt på den model du overvejer og købe.
 6. Hold øje med trampolinens fejdre, hoppedug og kantpolstring. Husk at skifte disse dele i tide. Spørg evt. i din BERG butik om hvorvidt du skal skifte delene.

I skal vælge den trampolin der er plads til på placeringen. Herudover overvej bør I overveje:

 • Hvem skal bruge den?
 • Hvor mange skal hoppe af gangen?
 • Hvor meget plads er der og vil I bruge?

Til den lille have bør man overveje en BERG Talent trampolin. BERG Talent findes i størrelser fra Ø180cm dog maks 50 kg hoppende vægt.

Til den store have bør man se på en BERG Favorit, BERG Champion eller BERG Grand Champion. Disse modeller holder til en større hoppende vægt og er ideelle til flere hoppende på samme tid.

Vægtgrænsen på en BERG trampolin går fra 50 - 120 kg alt efter modellen man vælger.

Alle BERG trampoliner er testet med en hoppende vægt på mellem 250 - 600 kg alt efter modellen. Jo højere maks vægt des strammere trampolin fjedre. Er trampolinens fjedre for stramme vil børn ikke få en god hoppeoplevelse da de ikke har tyngden der skal til for rigtigt at kunne aktivere den. Så en høj maks vægt er ikke altid lykken.

Overstig aldrig den påskrevne maks vægt. Det kan strække fjedrene unødvendigt.

BERG reservedele kan købes online. Man kan bl.a. købe ny hoppedug, kantpolstring og fjedre.

Der er som altid 24 måneders reklamationsret hos butikken hvor du har købt din trampolin. BERG tilbyder ekstraordinært en garanti hvis man registrerer sin trampolin på deres hjemmeside umiddelbart efter købet heraf. Garantien afhænger af modellen:

 • Garanti på trampolin ramme op til 13 år
 • Garanti på trampolin beskyttelseskant op til 5 år
 • Garanti på trampolin hoppedug op til 2 år
 • Garanti på trampolin fjedre op til 5 år
Bedøm denne artikel
80 stemmer, gennemsnit 2 / 5
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 18. november 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 22. april 2020.