Bedste JumpMaster Trampolin: Sådan vælger I JumpMaster trampolin

Bedste JumpMaster Trampolin: Sådan vælger I JumpMaster trampolin

🥇Dagens tilbud på jumpmaster trampolin

"JumpMaster er mærket, hvor der er stor fokus på sikkerhed og funktionalitet. Med den rektangulære nedgravningstrampolin får du en stor hoppeflade, hvor der er god plads til tricks og spring...."

3499 kr.
8999 kr.

JumpMaster trampolin guide

En trampolin i haven er altid et sikkert hit for både store og små. Den kan danne grundlag for mange timer fyldt med leg, sjov og underholdning for børn – og voksne – i alle aldre. Skal det blive ved med at være sjovt, så er det vigtigt, at sikkerheden er i top.

En trampolin skal ikke bare være sjov at hoppe på. Den skal også have en robust konstruktion og en høj sikkerhed.

Når du vælger en JumpMaster trampolin, er du garanteret en trampolin, der har en høj sikkerhed og i en kvalitet, der er helt i top. Du kan derfor med ro i maven lade dine børn springe rundt på trampolinen i timevis uden de store bekymringer.

Fordele ved en JumpMaster trampolin

Der er mange fordele forbundet ved en JumpMaster trampolin. Du er sikret en god hoppeoplevelse, en sikkerhed i top og en trampolin med lang levetid. Dette er blot nogle af grundene til, at JumpMaster skiller sig positivt ud i forhold til andre trampoliner.

Ved køb af en JumpMaster trampolin får du blandt andet følgende fordele:

 • Et af de punkter hvor JumpMaster har høstet stor anerkendelse er deres ekstra store beskyttelseskant – både i tykkelse og i bredde. Beskyttelseskanten i ekstra god kvalitet medfører, at brugeren ikke rammer fjedrene eller får foden i klemme. Sikkerheden er derfor i top og giver mere plads til leg og udfoldelse på trampolinen.
 • Som de eneste trampolin producenter ydes der livstidsgaranti på rammen. Hvis rammen – imod al forventning – skulle gå i stykker, så dækker garantien.
 • Alle JumpMaster trampoliner er udstyret med et avanceret fjedresystem, som de selv har udviklet. Dette system er udviklet med henblik på at sikre en optimal affjedring for både børn og voksne, når de hopper på trampolinen.
 • Alle JumpMaster modeller holder i mange år, da både ramme, konstruktion og ben er yderst robust. Rammen der er lavet i galvaniseret stål, understreger blot trampolinens imponerende holdbarhed.
 • Den kan købes til en fornuftig pris, uden du behøver at gå på kompromis med kvalitet.

Ved at vælge en JumpMaster trampolin medfølger der altså en masse fordele, og du vil få en trampolin, som hele familien kan have glæde af i mange år.

Anbefaling af JumpMaster trampoliner

JumpMaster er en forholdsvis ny aktør på trampolin markedet. På trods af deres sene indtrædelse på markedet, har de alligevel formået at vinde prominente priser for blandt andet at være den bedste og mest sikre trampolin til prisen.

Langt de fleste trampolin producenter har et bredt produktsortiment. Dette gør sig dog ikke gældende for JumpMaster, da de i stedet satser på et smallere sortiment i den bedste kvalitet, men samtidig også til en fornuftig pris. Sortimentet består af få modeller, der findes i forskellige størrelser.

Sortimentet består både af modeller på ben og til nedgravning. Der findes derfor helt sikkert også en model, der vil passe til dig og dine børns ønsker og behov. Hvis du overvejer at investere i en trampolin fra JumpMaster, er du garanteret høj kvalitet og med en sikkerhed der er i top. De fleste af JumpMaster modeller leveres med et sikkerhedsnet. I enkelte tilfælde er det noget, som du skal tilkøbe.

JumpMaster trampolin til nedgravning

Det bliver stadig mere og mere populært at grave sin trampolin ned i haven. Det har en række fordele, hvor den mest indlysende er, at trampolinen bliver mindre synlig i haven. På den måde kommer haven til sin fulde ret. Særligt i små haver, hvor en trampolin på ben ikke bare vil fylde hele haven, men også vil spærre for synet, når du kigger rundt i haven. En nedgravet trampolin vil især små børn elske, fordi den er nem at kravle op og ned på, uden at de skal have hjælp.

Fordelene ved en nedgravet trampolin:

 • Den er nem at komme på
 • Den bliver ikke taget af blæsten
 • Mere stabil
 • Øget sikkerhed
 • Den tager mindre udsyn af haven

Vælger du en JumpMaster trampolin til nedgravning får du livstidsgaranti på selve rammen, hvilket siger en hel del om kvaliteten på trampoliner derfra.

Udvalg af JumpMaster trampoliner

JumpMaster er blevet meget populær i mange haver, da den lever op til alt, hvad en trampolin skal kunne, men også med en sikkerhed og kvalitet der er i tip top.

For eksempel er den fremstillet med en bred polstret beskyttelseskant, så man på den måde ikke træder på fjedrene på trampolinen. Hoppefladen er produceret i slidstærkt materiale og stellet er lavet i galvaniseret materiale, så det tåler al slags vind og vejr og dermed yder den maksimale rustbeskyttelse.

JumpMaster har ikke det store udvalg som mange andre producenter, men der findes modeller i flere forskellige størrelser – både på ben og til nedgravning. Der vil derfor helt sikkert også være en passende model til din families behov og præferencer.

JumpMaster trampolin modeloversigt

For at tilbyde den bedste kvalitet og den største sikkerhed, har JumpMaster satset på et mindre udvalg af trampoliner. Du kan vælge mellem forskellige JumpMaster modeller i forskellige størrelser varianter, der derfor kan passe i alle størrelser af haver. Ved at producenten kun har fokus på et mindre sortiment, er der lagt kræfter i at give dig den bedste og mest sikre oplevelse på trampolinen.

Trampolin sortimentet fra JumpMaster består af både modeller på ben og modeller til nedgravning. Du har derfor mulighed for at finde den model, der passer bedst til din have og din families ønsker og behov.

De forskellige JumpMaster trampolin modeller er:

 • JumpMaster 430
 • JumpMaster 460x300
 • JumpMaster 365
 • JumpMaster 300

Derudover findes der også JumpMaster InGround modellerne, som er trampoliner til nedgravning. InGround er blevet særdeles populære, da de ikke fylder nær så meget i haven, som trampoliner på ben.

Derfor er et sikkerhedsnet vigtigt på trampolinen

Et sikkerhedsnet giver en højere grad af sikkerhed og er derfor ikke noget, der bør undervurderes. Falder man ned fra en trampolin, kan det have store konsekvenser, som kan forårsage slemme skader og tilmed varige mén. Du bør derfor altid tilkøbe et sikkerhedsnet, hvis det ikke er inkluderet i den oprindelige pris, når du investerer i en trampolin.

Er du faldet over en trampolin, der passer perfekt til dig og din families præferencer og krav, men leveres uden sikkerhedsnet? Så er det en anbefalelsesværdig investering at tilkøbe et sikkerhedsnet, da det højner sikkerhedsniveauet på trampolinen markant.

Stige til JumpMaster trampolin

En stige er ligeledes med til at skærpe sikkerhedsniveauet på trampolinen. Til en JumpMaster trampolin kan der tilkøbes en decideret stige, der passer til alle trampoliner fra producenten. En stige gør det nemmere for brugeren at hoppe op og ned ad trampolinen på sikker vis. Ved at bruge en stige minimeres risikoen for at falde og komme til skade.

Særligt hvis trampolinen bruges af mindre børn eller ældre, er det vigtigt med en stige, da bevægeligheden hos disse aldersgrupper ikke er helt på samme niveau som hos større børn og teenagere. For at minimere risikoen for skader anbefales det at erhverve sig en trampolinstige.

Hvilken størrelse JumpMaster trampolin skal du vælge?

Når du skal ud og investere i en JumpMaster trampolin, skal du først og fremmest gøre dig overvejelser om, hvilken størrelse du har brug for. Det kommer naturligvis an på, hvor meget plads du har at stille den på. Du skal sørge for, at der er frit, både der hvor trampolinen står, men også udenom. Der må ikke være grene, legehus, gyngestativ eller andet, som man kan risikere at komme til skade på, når man hopper og leger på trampolinen.

Hvor mange personer der skal bruge trampolinen, er også noget, som du skal have i overvejelserne, når du skal ud og investere. Uanset størrelse, anbefales det, at der kun hopper en person ad gangen.

Trods anbefalingerne ved vi jo godt, at det er de færreste, der kun hopper én ad gangen. Derfor er det vigtigt, hvis du har plads til det, at du vælger en større trampolin, da skaderne ofte sker, når man hopper ind i hinanden. Det er der større risiko for på en mindre trampolin.

JumpMaster testvinder

JumpMaster bliver anset som et af de bedste trampolin mærker på markedet. Men mærket har desværre endnu ikke fået helt så meget opmærksomhed som for eksempel BERG.

JumpMaster har trods det vundet flere tests og priser for blandt andet at være den bedste trampolin til prisen, og flere eksperter anbefaler også JumpMaster trampoliner.

Hvorfor skal du vælge en JumpMaster trampolin?

En trampolin skal du være tryg med. En trampolin der er sikker og af god kvalitet både i dag, i morgen og i fremtiden.

Med en JumpMaster trampolin får du kvalitet, ydeevne og sikkerhed hele vejen igennem, da det er en høj prioritet for producenten. I alle modeller er der taget højde for kvalitet og sikkerhed, som er det absolut vigtigste, når du skal ud og erhverve dig en havetrampolin.

Alle JumpMaster trampoliner har en bred kantpolstring, der sikrer, at de hoppeglade brugere ikke rammer fjedrene ved et uheld. Stellet er ligeledes lavet i galvaniseret stål, hvilket betyder, at det ikke ruster.

Både ramme og ben byder på en meget kraftig konstruktion – derfor tilbydes der livstidsgaranti på selve rammen. Ved køb af en JumpMaster trampolin har du legetøj til haven i mange mange år fremad.

God fornøjelse med køb af din JumpMaster trampolin!

Bedøm denne artikel
146 stemmer, gennemsnit 4.8 / 5
Vi opdaterer løbende indholdet i vores artikler med ny viden. Dette for at holde dem opdateret og mest aktuelle. Denne artikel er senest opdateret den 18. november 2020. Artiklen blev oprindeligt udgivet den 29. april 2020.